« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Är det verkligen så viktigt med reklam?

 

Varje dag, vart vi än är så bombarderas vi med reklam. Även om du inte tänker på det, så tar i alla fall ditt undermedvetna in precis allt du ser och hör. Detta är något de som jobbar med marknadsföring tar nytta av. Reklam finns ju överallt. Det är på tv:n, i mobilen, på stan, på spårvagnen, i butiker, i tidningar, på radion. Från att man vaknar till att man går och sover, så matas vi med denna reklam.

För vem är reklamen viktig?

Reklambranschen är på väg in i ett brytningsskede vilket det varit redan i flera år. Det innebär att företag kan inte bara ha en enda reklam, för det räcker inte. Det är ju så att eftersom alla har tillgång till internet, så är det bara att jämföra produkterna med varandra. Gör du då en enda reklam för en produkt, så tar konsumenten och kollar av med andra om de verkligen tycker att det är så bra som du säger i din reklam att den är. Utöver reklam, måste man även kunna lova kunden något. Företag som vill bygga ett starkt varumärke måste då alltså kommunicera starka löften för att kunna sticka ut ur mängden.

Ta hjälp av en reklambyrå

I dag måste produkten vara lika bra som reklamen, men för att få ut att det är så, så måste även varumärket vara starkt. En reklambyrå, som Tross Webbyrå i Jönköping, kan hjälpa till med den grafiska profilen. Bra reklam kan de med göra åt dig. Reklam ska väcka kundens känsla att vilja vara nära varumärket och med en bra grafisk profil och en webbyrå Jönköping kan du som företagare få det!

11 Nov 2017