« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Drömmen om exotiska resan

Ända sedan jag träffade min fru har vi drömt om att åka till Chile där hon kommer från. I år har vi gjort slag i saken och kommer att åka ner när det är sommar där, när det är vinter hos oss. Vi ska besöka hennes släkt och senare ska vi göra en rundresa i Chile. Åka till atacmaöknen, Valparaiso, Vina del Mar, ta en tur ut till Rapa Nui. Vi kommer också att resa till Galapagos efter Rapa Nui, så tar vi några öar när vi ändå är i Stilla Havet.

Vilket exotiskt äventyr

Jag är så stolt över mig själv. Vilket äventyr det kommer att bli! Jag har aldrig varit i den delen av världen. Min fru har heller inte varit där de senaste fem åren. Vi har behövt spara pengar för resan, eftersom vi har haft en hel del att spendera pengarna på. En egen bostad, till exempel. Det är inte klokt vad bostäder kostar i Stockholm – helt galet!

Vi reser med Inca Tours

Vi reser runt med Inca Tours, de har lite mer exklusiva boenden för bra priser, plus att vi kommer att turista en hel del runt både i Chile och på de chilenska och ecuadorianska öarna. Vi kommer att få se sällsynta djur, vacker natur och så mycket på en och samma resa. Vilken resa det kommer att bli! Vi kommer att kryssa runt och må som kungapar på havet!

13 Sep 2017