« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Företag med en framtid

Microsoftgrundaren Bill Gates, världens rikaste man, sa en gång (sägs det) att det finns två slags företag; de som har en framtid på internet, och de som inte har någon framtid alls. Med det menade han att alla företag som ville nå ut till sina kunder måste synas på nätet, annars skulle de lika bra kunna klappa igen. Det är svårt att utvärdera hur rätt eller fel han har. Oavsett, blir affärerna bäst genom att företagen syns just där kunderna befinner sig. Och alltfler finns på nätet. Det är där vi söker information, vi söker nya produkter där och vi söker mycket annat. Så varför inte satsa på att bygga en hemsida åt ditt företag?

Hemsida är en presentation om ditt företag

Det gäller att synas för sina kunder. Sann marknadsföring är att exponera sitt företag så mycket det bara är möjligt. Så varför inte göra en hemsida Malmö? Med en hemsida har du presenterat dig för dina kunder. Det är där du berättar vilka ni är, vad ni kan erbjuda och varför de ska välja just ditt företag som leverantör till era produkter eller tjänster. Du kan även utforma din hemsida som en webbutik. Ta tillfället när dina kunder ändå är på din hemsida, så att de hittar till din webbutik och kan beställa varor eller tjänster där.

Anlita en webbyrå

Om du tycker det är svårt att veta hur du ska bygga upp en hemsida, kan du alltid anlita en webbyrå, som kan bygga en profesionell sådan.

20 Dec 2017