« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Funderar du på detta med fönsterbyte?

Fönster precis som tak, de är tillverkade för att hålla länge. Dock är det ju så med fönster att de kan börja läcka ut värme. Det kan göra att du betalar en massa för värmen som bara läcker ut. Det är ju dumt. Det kan vara värt då att byta till mer energisnåla fönster. Det finns ju idag många smarta fönster att byta till. Det bästa är att vända dig till en bra fönstertillverkare som kan hjälpa dig ta fram vad du behöver samt även hjälpa dig att montera ut de gamla och sätta in de nya. Visst kan du byta fönster själv, men då bör du vara händig.

Renovera eller laga

Om du har fönster som inte är så gamla, så kan det i vissa fall räcka att renovera upp dem du har. Eller så kan det vara att det bara är en del av fönstret som behöver nytt, det i form av en reservdel. Läs mer här om det. Kanske du bara behöver nya beslag eller handtag.

Ta hjälp av proffs

Oavsett om du ska byta fönster helt och hållet eller bara renovera dem du har, så kan det vara bra att låta proffs göra det. Dels går det snabbare dels vet du med säkerhet att det blir gjort på korrekt sätt. Därmed är det rätt bra att anlita en hantverkare med vanan inne av att laga eller byta fönster.

6 Sep 2021