« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Kul att småfixa i hemmet på egen hand

Jag kan inte påstå att jag är en superhändig människa, men jag har inte heller tummen mitt i handen. Jag brukar försöka spika, hamra och greja hemma lite så fort jag får chansen bara för att det är så kul. Jag brukar kika på www.byggtips.org för att hitta lite inspiration och få tips kring olika byggen och snickerier. Det är ju det, att om man inte kan allt, då får man ta hjälp av nätet för att få reda på hur man ska göra.

Våga mera!

Det är bra att våga mycket när det kommer till att bygga hemma, men det är även bra att vara medveten om sina begränsningar. Man bör inte ta sig vatten över huvudet och göra för stora eller svåra projekt, om man har dålig koll. En sak man kan göra, är att ta in kompisar, som man vet kan saker och ting och så gör man det tillsammans. Samt att man kan läsa sig till mycket med på nätet eller se på tv.

Inspireras

Nätet är en bra väg att bli inspirerad. Även via tv-program. Det finns ju flera olika byggprogram, som kan ge bra tips och råd om olika saker. Själv gillar jag Anders, från Arga snickaren ni vet. Fast nu har han ju sagt att han ska sluta vara arg, och det i ett nytt program, som jag för övrigt så klart följer. Anders knackar på, heter det, och det är då Anders, som hälsar på kändisar och hjälper dem att bygga om vissa saker.

11 Feb 2018