« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Man kanske skulle flytta till Skåne?

Ibland tänker jag att man ska bara packa sina saker och dra, flytta iväg till ett helt nytt ställe. En tanke har varit att flytta till Skåne. Det är ju ett trevligt landskap, med lite mer värme och nära till Danmark och allt. Sett att man kan söka efter hyresvärdar via Boplats Syd med. Vet inte varför Skåne lockar, men har varit där på semester flera gånger och varför inte testa något nytt i livet kanske? Vi lever ju bara en gång, vad vi i alla fall vet. Då kanske det är bra att göra det mesta av det liv man fått.

Kanske dra utomlands?

Ett annat alternativ jag funderat på, det är att flytta utomlands. Då gärna till ett ställe där det är varmt, året om. Typ som Gran Canaria eller varför inte Kalifornien i USA liksom. Dock är det ju inte lika lätt kanske att flytta till ett nytt land, som det är att flytta till ett nytt landskap. Det krävs ju en hel del. Men kanske det är något när man blir pensionär om inte annat för vinterhalvåret.

Våga göra nya saker

Oavsett om man flyttar eller inte så tror jag på det här med att våga testa på göra nya saker i livet. Det är allt för vanligt att man sitter fast i sina vanliga rutiner. Man jobbar på samma jobb, bor på samma ställe, umgås med samma människor, går till samma ställen och så vidare. Kanske dags att göra nåt nytt nu!

11 Mar 2019