« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Planerar logistik

Att flytta var så himla enkelt när man var ung och obunden. För varje år som går från det att man fyller 20 så är det som att man fastnar i allt fler saker. En flytt är en enkel sak när man har sitt liv i en ryggsäck men ett enormt och nästan oöverskådligt projekt när man har familj och företag. 

Börjar med det jobbrelaterade

Jag som nu på allvar planerar för en flytt till Stockholm har våldsamt mycket att rodda med. Jag försöker att börja med det som är jobbrelaterat även om jag vet att boendefrågan också är viktig att ha respekt för. Förhoppningsvis så kommer vi att kunna hitta en bostad att köpa och då är problemet inte lika kritiskt som för de som vill hyra i Stockholm, men ändå! Priserna är ju lagom uppskruvade. Man måste verkligen älska Stockholm för att tycka att det är värt det, men det gör ju jag.

Lättare med förmedlingshjälp

Just nu befinner jag mig i fasen där jag letar efter logistiklager i Stockholm och det har visat sig vara en ganska klurig sak för även de bra lokalerna går åt som smör. Jag har nyligen anlitat en förmedlare för att hjälpa mig med saken och hoppas att det snart ska bära frukt. Jag behöver ett ganska stort logistiklager med god tillgång för stora lastbilar så det begränsar utbudet en del. Men, men, allt lär väl falla på plats vad det lider.

 

24 Aug 2017