« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Skapa egen tid är viktigt

Något som är viktigt för alla här i livet, är att stanna upp, ta tid för sig själv och koppla av. Har man mycket i vardagen är det bra att då och då ta hand om sig på olika sätt. Det kan vara genom göra naglar Stockholm eller få massage Göteborg lika väl som att ta en weekendresa till London eller stanna hemma i soffan en helg för att läsa eller se på film. Alla har vi olika sätt att koppla av på eller hämta energi på. Man ska göra det man mår bra av helt enkelt.

Unna sig behandlingar

Fördelen med att göra en manikyr i Stockholm eller ta en massage i Göteborg eller få ansiktsbehandlingar med mera är att man dels får tid för sig själv, dels är det inte fel för kroppen, huden, hyn och själen! Det finns många salonger runt om i Sverige att välja mellan. Det passar för både män och kvinnor.

Vad gillar du att göra?

Om du funderar ett slag, vad gillar du att göra allra mest, eller vad vill du göra för att få en stund för dig själv? Är det så att du har familj med barn, så kan det vara bra att få liten stund då och då för dig själv, så att du orkar vara ditt bästa jag resten av tiden. Men det är lika viktigt med egen tid även om man är singel! Så gör det du gillar att göra!

6 May 2019