« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Slippa städa i framtiden?

Städa, finns det något tristare? Undra om man i framtiden slipper städa, fast det är klart, det kan man slippa redan nu, genom att anlita en städfirma. Det finns många som vill få det städat av andra. Privatpersoner som vill ha en städning hemma eller företagare som vill ha sitt kontor städat varje vecka. Det finns en städfirma Stockholm som jag  själv använder.  Det är en städfirma som heter Städenergi.Att anlita en städfirma gör att man kan ägna sin tid åt andra saker. Så varför inte boka in en teststädning så att du kan se vad det är som gäller? Man binder sig inte till nåt nämligen. En hemstädning Stockholm är dock inte fel att få varje vecka!

Få hjälp med det som är tråkigt

Bokar man hemstädning med Städenergi, så ingår vissa saker och vissa saker kan man beställa till, som att putsa fönster. 

Du kan skräddarsy din egen städning, så som du vill ha den och dessutom boka in en provstädning, för att kunna diskutera vad du har för förväntningar. Städenergi går efter en checklista som man själv kan kika på innan samt att du kan se när de kommer och städar och när de går via deras smarta system. Hemstädning kan bokas in att ske varje eller varannan vecka eller månadsvis- Du kan nyttja RUT-avdrag på en hemstädning med, det gör att det blir billigare. Så vill du slippa städa, redan nu, inte i framtiden, testa att anlita en städfirma som gör det åt dig!

 

 

 

 

 

23 Nov 2017