« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Soffpotatis – nej tack

Har du funderat om hur miljövänlig din soffa är? Jag kom att tänka på det när jag såg en reklam häromdagen. Det var en som spelade en försäljare och berättade att efter några år kryllar det, just det kryllar det av små, små insekter, kvalster i våra soffor och sängar. Plötsligt kändes det inte så fräscht sitta kvar i TV soffan eller lägga sig i sängen mer. Jag insåg att klockan var slagen för att byta ut både soffa och säng.

Var skulle jag hitta det då?

Jag letade lite på måfå och hittade soffor till väldigt bra priser på Wegot.se. Kanske för att det är en näthandel. Jag är noga med soffor, eftersom våra soffor brukar tala om vem det är som bor i mitt hem. Den är hemmets natulriga samlingspunkt. Här äter vi, lagar läxor, diskuterar, leker, ja du fattar vad jag menar.

30 dagars prisgaranti

Wegot tillämpar också en månads prisgaranti. Hittar du samma vara till ett bättre pris, får du mellanskillnaden av Wegot. Just nu har de rea på 20 till 40 procent. Och är du inte på jakt efter soffor, kan du kolla in deras andra sortiment på sängar, utemöbler och kaminer. Det kan vara värt att fynda nu!

20 Oct 2017