« IGÅR * IDAG * IMORGON

- livets existentiella frågor -

Vikten av bra intryck

Vikten av ett bra intryck redan i trapphuset insåg jag häromdagen när jag besökte min kompis på hans arbetsplats. Vi skulle äta lunch ihop och samtidigt ville jag besöka hans jobb, eftersom jag ville prata med hans chef om ett ärende som rör våra olika affärer. Han arbetar med förtroende och arbetar med att sälja sparande och strukturerade produkter på aktiemarknaden. Själva kontoret var väl snyggt och såg lite flashigt ut, men intrycket man fick innan, var rent ut sagt sunkigt. Trapphuset såg ut som ett knarkarkvarter. Vad spelar kontorets inredning för roll om intrycket redan har förstörts av ett sunkigt yttre?

Trappstädningen viktigare än man tror

Där ser man hur viktigt det är att det faktiskt är rent och snyggt där kontoret är. Det var exakt likadant när jag besökte toaletten på hans jobb. Den var lika sunkig som trapphuset. De hade till exempel ställt en väldigt dammig stor grön växt i duschen inne på toaletten. Jag tänkte för mig själv att som kund och komma till det kontoret, trots att inredningen i entrén är snygg, med stora, dyra tavlor, hjälps det inte om trapphuset och toaletten är smutsig och ser sunkig ut. Någon borde tänka på helheten. Detta kontor tog hand om kunders besparingar och sålde aktier. Då måste man utstråla förtroende och seriositet, och helst inte ha smutsiga trappor eller toaletter.

Trappstädning i Stockholm

Är det så att du behöver trappstädning i Stockholm har jag rätt städfirma i Stockholm som du kanske behöver. Städföretaget heter Städenergi och de är precis det de heter. De är fulla av energi. Det är ju tur att det finns företag som vill göra sådant som vi andra inte vill eller kan. Städa är en sådan sak. Åtminstone gäller det undertecknad. Städa är inte min starka sida, men så bra att någon har det.

13 Sep 2017